MALAYSIAN FOODCOUNTER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 33 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Malaysian Foodcounter. Meer weten? Ontdek meer

1 feb 2023 om 20:06 Had een maaltijd besteld voor 2 personen, was erg lekker maar wel weinig hoeveelheid en prijs vond ik niet gelijk aan elkaar daardoor zal ik dus ook niet meer bestellen, maar voor kleine eters is het genoeg nogmaals was erg lekker
11 okt 2022 om 23:37 Jammer dat het niet vers is, ik had de nasi lemak, en de rijst was oud en hard. Smaak was wel oké. Maar voor de prijs is het niet voor herhaling vatbaar
24 aug 2022 om 0:29 Heerlijk
17 aug 2022 om 8:28 Nasi lemak en Laksa met noodles met kip besteld, beide gerechten heerlijk en oorspronkelijke smaak
13 apr 2022 om 15:23 authentiek Maleisisch eten
5 apr 2022 om 16:46 Super lekker eten en snel bezorgd
19 feb 2022 om 16:24 Ik had van te voren besteld en de bestelling was er keurig op tijd.
23 nov 2021 om 18:27 The portions are very small and the taste is not authentic at all, that is not karipap pusing (more like empanada), also no rendang in chuchoq rendang, tasted like frozen pack kroketjes. The sambal tasted like sambal jar from asian supermarket.
5 nov 2021 om 20:36 I had Char Kway Teow all the time growing up and have never had it here in Europe. It’s so wonderful to find it here and have it just as yummy as when I used to have it. Really great food even with some spice, which is great for the Netherlands.
29 sep 2021 om 11:11 bland food. only the karipap was nice.
5 aug 2021 om 4:52 Authentic, delicious Malaysian food.
6 jun 2021 om 21:50 Food here is exceptional! Had the Nasi Goreng and the Roti and as always, it was delicious!